web analytics

Heel veel gevarieerde schrijfmijlpalen

Heel veel gevarieerde schrijfmijlpalen

De afgelopen 7 dagen beleefde ik tot mijn plezier heel veel gevarieerde schrijfmijlpalen:

 • Eerste e-book ooit gemaakt
 • Mijn “eigen” ISBN 978-2-9581016 (plus nog 2 cijfers per boek)
 • Eerste uitgave geplaatst op Kobo en als Kindle file
 • Eerste download van mijn kerstnovelle
 • Eerste review van mijn kerstnovelle
 • Eerste collage geïnspireerd op mijn kerstnovelle
 • Eerste keer in een collage op Facebook van gelezen boeken van de afgelopen maand
 • Eerste keer in een collage met kerstverhalen
 • Nieuwe website (bijna) klaar
 • Auteurs pagina op Goodreads
 • Auteurs pagina op Hebban
 • De eerste aanmeldingen op mijn nieuwsbrief binnen
 • Voor het eerst luchtig opgeschreven wat mijn schrijf ups en downs waren tot nu toe.

Alle gemiddelden bij elkaar opgeteld op Kobo, Hebban en Goodreads en weer gedeeld door 3 krijgt mijn feelgood kerstnovelle De tweede ronde als schoolcijfer een 6,5. Wanneer ik mijn schrijfwerk vergelijk met een auto dan ben ik op dit moment eigenlijk wel een soort Renault Clio. Een aardige auto voor wat hij kost. Alles zit er op en er aan en je komt er mee van A naar B. Lezers vergelijken me bij hun recensie natuurlijk niet met een andere Clio, maar met een Mercedes en een Rolls-Royce. Daarmee kom je ook van A naar B, maar ze zijn natuurlijk wel heel wat krachtiger, ruimer en comfortabeler. Zal ik ooit tot die klasse gaan behoren? Geen idee. Ondertussen ben ik gewoon de schrijfversie van een Clio, het liefst een fel gekleurde met de ramen open en de radio hard aan.

Alles samengevat ben ik dus heel tevreden met hoe alles gegaan is en ook dankbaar voor alle hulp bij het tot stand komen van De tweede ronde. Ook bij deze veel dank aan iedereen die de moeite genomen heeft om een recensie te schrijven of me te beoordelen. Geweldig waren ook alle enthousiaste berichtjes die ik kreeg. Heel erg stimulerend allemaal, vooral nu ik druk bezig ben met het afronden van de file voor de proeflezers van mijn eerste boek Nonchalant. Op naar de volgende mijlpaal; een gedrukt boek.

P.S. dank aan https://www.instagram.com/missp_her_books_read/ en Karin van der Lee voor de illustraties

Heel veel gevarieerde schrijfmijlpalen (3)

Blog over het ontstaan van feelgood kerstnovelle de tweede ronde

Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.com

Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.com

Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.comKerstverhaal op boekenblog Bookstamel.comDeze week kreeg ik via Messenger een foto van een werkelijk enorm grote witte en wat verfrommelde damesonderbroek. De aanleiding was dit Kerstverhaal dat ik schreef voor de boekenblog...

read more
De tweede ronde een week gratis te downloaden

De tweede ronde een week gratis te downloaden

De tweede ronde een week gratis te downloadenDe tweede ronde een week gratis te downloadenSamen met de muze van mijn kerstnovelle op de foto☺ Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Voor mij was het een soort van wervelwind. Twaalf maanden geleden schreef ik een...

read more
Er is geen groter vermaak dan…

Er is geen groter vermaak dan…

Er is geen groter vermaak dan…Er is geen groter vermaak dan…Inderdaad leedvermaak. Vandaag komt mijn debuut De tweede ronde uit, een lieve feelgood kerstnovelle. Schrijf jij ook wel eens of lees je alleen boeken? Wellicht vind je het leuk om een klein kijkje in de...

read more
Iedereen die geholpen heeft even in het zonnetje

Iedereen die geholpen heeft even in het zonnetje

Iedereen die geholpen heeft even in het zonnetjeIedereen die geholpen heeft even in het zonnetjeEr is iets wat me steeds weer opvalt sinds ik ben gaan schrijven. Het is ongelofelijk hoe aardig iedereen tegen elkaar is in de Facebook groepen die over boeken en...

read more
Kerstverhaal welke cover is het geworden?

Kerstverhaal welke cover is het geworden?

Kerstverhaal welke cover is het geworden?Welke cover voor de feelgood kerstnovelleIk ben verrast😊 Op dit moment leg ik de laatste hand aan een kort Feelgood kerstverhaal. Het gaat deels over de advent kalender die Rituals voor de feestdagen verkoopt. Vorig jaar wilde...

read more
Welke cover voor de feelgood kerstnovelle

Welke cover voor de feelgood kerstnovelle

Welke cover voor de feelgood kerstnovelleWelke cover voor de feelgood kerstnovelleZou je me willen helpen? Mijn man heeft drie mooie ebook covers gemaakt voor een kort kerstverhaal. Helaas kan ik nu niet kiezen. Stel je bent op zoek naar een leuk Feelgood...

read more