web analytics

Kerstverhaal welke cover is het geworden?

Welke cover voor de feelgood kerstnovelle

Ik ben verrast😊

Op dit moment leg ik de laatste hand aan een kort Feelgood kerstverhaal. Het gaat deels over de advent kalender die Rituals voor de feestdagen verkoopt. Vorig jaar wilde ik deze bestellen, maar hij was toen al uitverkocht in Frankrijk. Dat zal me niet nog een keer gebeuren dacht ik vorige maand. Terwijl ik zo ongeveer met mijn credit card in de hand achter mijn computer zat bekende mijn man Hemko tot mijn verrassing hij er al eentje voor mij had gekocht voor Kerst. Hoe lief is dat!
Voor research doeleinden hebben we hem alvast in elkaar gezet en ik heb stiekem even gekeken wat er in de pakjes zit, zodat ik dit kan gebruiken in mijn kerstverhaal. Tot zijn verrassing leerde Hemko dat de kalender voor ‘hem en haar’ is, dus hij heeft er zelf ook nog iets aan😉

Mijn kerstverhaal is eigenlijk bedoeld voor educatieve doeleinden voor mijzelf. Dan kan ik namelijk al een keer een cover maken, een ISBN nummer aanvragen, een auteurs account maken op Goodreads, Hebban en Amazon, een Wordfile opmaken volgens de richtlijnen van Smashwords en uploaden naar Kobo, Amazon etc. Ik zal vast wel tegen het een en ander aanlopen, maar dat heb ik liever nu dan wanneer ik mijn boek Nonchalant dit voorjaar uitbreng. Ik ben tot mijn plezier ook door heel wat mensen geholpen. Daarover binnenkort een apart bericht.

Mijn Kerstverhaal is eerst twee weken gratis. Dat kan niet op Bol heb ik inmiddels al geleerd dus daarna vraag ik een klein bedrag. Voor degenen die niet digitaal lezen komt er een te printen versie op mijn website chezmartine.nl. Laat de kerst maar komen. Ben jij een Kerstfan??

PS het is de middelste cover geworden na een stemming op Facebook in een Feelgood groep. Hopelijk vind je hem mooi.

Facebookpost welke cover

Blog over het ontstaan van feelgood kerstnovelle de tweede ronde

Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.com

Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.com

Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.comKerstverhaal op boekenblog Bookstamel.comDeze week kreeg ik via Messenger een foto van een werkelijk enorm grote witte en wat verfrommelde damesonderbroek. De aanleiding was dit Kerstverhaal dat ik schreef voor de boekenblog...

read more
De tweede ronde een week gratis te downloaden

De tweede ronde een week gratis te downloaden

De tweede ronde een week gratis te downloadenDe tweede ronde een week gratis te downloadenSamen met de muze van mijn kerstnovelle op de foto☺ Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Voor mij was het een soort van wervelwind. Twaalf maanden geleden schreef ik een...

read more
Heel veel gevarieerde schrijfmijlpalen

Heel veel gevarieerde schrijfmijlpalen

Heel veel gevarieerde schrijfmijlpalenHeel veel gevarieerde schrijfmijlpalenDe afgelopen 7 dagen beleefde ik tot mijn plezier heel veel gevarieerde schrijfmijlpalen: Eerste e-book ooit gemaakt Mijn "eigen" ISBN 978-2-9581016 (plus nog 2 cijfers per boek) Eerste...

read more
Er is geen groter vermaak dan…

Er is geen groter vermaak dan…

Er is geen groter vermaak dan…Er is geen groter vermaak dan…Inderdaad leedvermaak. Vandaag komt mijn debuut De tweede ronde uit, een lieve feelgood kerstnovelle. Schrijf jij ook wel eens of lees je alleen boeken? Wellicht vind je het leuk om een klein kijkje in de...

read more
Iedereen die geholpen heeft even in het zonnetje

Iedereen die geholpen heeft even in het zonnetje

Iedereen die geholpen heeft even in het zonnetjeIedereen die geholpen heeft even in het zonnetjeEr is iets wat me steeds weer opvalt sinds ik ben gaan schrijven. Het is ongelofelijk hoe aardig iedereen tegen elkaar is in de Facebook groepen die over boeken en...

read more
Welke cover voor de feelgood kerstnovelle

Welke cover voor de feelgood kerstnovelle

Welke cover voor de feelgood kerstnovelleWelke cover voor de feelgood kerstnovelleZou je me willen helpen? Mijn man heeft drie mooie ebook covers gemaakt voor een kort kerstverhaal. Helaas kan ik nu niet kiezen. Stel je bent op zoek naar een leuk Feelgood...

read more