web analytics

De tweede ronde een week gratis te downloaden

De tweede ronde een week gratis te downloaden

Samen met de muze van mijn kerstnovelle op de foto☺

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Voor mij was het een soort van wervelwind. Twaalf maanden geleden schreef ik een feelgood kerstnovelle om te zien hoe het was om een boek uit te geven bij Bol en Kobo en om me aan te kunnen melden bij de boekensites Hebban en Goodreads. Na een oproepje op Facebook bood feelgoodauteur Chantal Claassen spontaan aan om de eindredactie te toen. In de zomer van dit jaar kwam mijn debuut Nonchalant uit. Het werd door alle hulp van proeflezers, bloggers en de leuke reacties een geweldige tijd voor mij.

Maar ik had nog vragen. “Hoe schrijf je dit? Waarom moet dat zo?” en volgde de Feelgoodschrijfcursus bij de Online Schrijfschool onder leiding van Marijke Vos. Het was enorm leerzaam. Na de afronding van de cursus herschreef ik met veel plezier mijn kerstnovelle. Ik paste een belangrijke scene aan, voegde nog wat meer romantiek toe, deed er een epiloog bij en liet @neeltjesboeken er naar kijken. De nieuwe en nu definitieve versie van de Tweede ronde kun je vanaf 27 november (eerste advent) gratis downloaden tot 6 december. Mijn Sinterklaascadeautje voor jou. Veel leesplezier en alvast een hele fijne decembermaand.

LET OP ALLEEN GRATIS VIA DEZE LINK van 27 november tot 6 december 2022: https://www.smashwords.com/books/view/1116829

Aarzel niet en mail of app voor 6 december de link naar al jouw leesmaatjes die graag romantische kerstverhalen lezen

De tweede ronde is via de link in acht verschillende formats te downloaden of te lezen. Ook voor op de computer en zelfs online voor wie eigenlijk liever een “echt“ boek leest en geen e-reader of tablet heeft.

 

De tweede ronde een week gratis te downloaden

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more