web analytics

De tweede ronde een week gratis te downloaden

De tweede ronde een week gratis te downloaden

Samen met de muze van mijn kerstnovelle op de foto☺

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Voor mij was het een soort van wervelwind. Twaalf maanden geleden schreef ik een feelgood kerstnovelle om te zien hoe het was om een boek uit te geven bij Bol en Kobo en om me aan te kunnen melden bij de boekensites Hebban en Goodreads. Na een oproepje op Facebook bood feelgoodauteur Chantal Claassen spontaan aan om de eindredactie te toen. In de zomer van dit jaar kwam mijn debuut Nonchalant uit. Het werd door alle hulp van proeflezers, bloggers en de leuke reacties een geweldige tijd voor mij.

Maar ik had nog vragen. “Hoe schrijf je dit? Waarom moet dat zo?” en volgde de Feelgoodschrijfcursus bij de Online Schrijfschool onder leiding van Marijke Vos. Het was enorm leerzaam. Na de afronding van de cursus herschreef ik met veel plezier mijn kerstnovelle. Ik paste een belangrijke scene aan, voegde nog wat meer romantiek toe, deed er een epiloog bij en liet @neeltjesboeken er naar kijken. De nieuwe en nu definitieve versie van de Tweede ronde kun je vanaf 27 november (eerste advent) gratis downloaden tot 6 december. Mijn Sinterklaascadeautje voor jou. Veel leesplezier en alvast een hele fijne decembermaand.

LET OP ALLEEN GRATIS VIA DEZE LINK van 27 november tot 6 december 2022: https://www.smashwords.com/books/view/1116829

Aarzel niet en mail of app voor 6 december de link naar al jouw leesmaatjes die graag romantische kerstverhalen lezen

De tweede ronde is via de link in acht verschillende formats te downloaden of te lezen. Ook voor op de computer en zelfs online voor wie eigenlijk liever een “echt“ boek leest en geen e-reader of tablet heeft.

 

De tweede ronde een week gratis te downloaden

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!

Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!

Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!Leuk nieuws voor mij en iedereen die me hielp bij het schrijven van Nonchalant. Voor het eerst in mijn leven sta ik op een longlist. Net echt en in goed gezelschap natuurlijk. Ik...

read more
Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.com

Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.com

Kerstverhaal op boekenblog Bookstamel.comKerstverhaal op boekenblog Bookstamel.comDeze week kreeg ik via Messenger een foto van een werkelijk enorm grote witte en wat verfrommelde damesonderbroek. De aanleiding was dit Kerstverhaal dat ik schreef voor de boekenblog...

read more
Column voor webmagazine Boek&Breakfast op 25 september 2022

Column voor webmagazine Boek&Breakfast op 25 september 2022

Column voor webmagazine Boek&Breakfast op 25 september 2022Column voor webmagazine Boek&Breakfast op 25 september 2022Het leven in een Franse B&B - Vertrouw, Vermoed en Verwacht Martine Hoogschagen Het programma Ik vertrek en soort gelijke tv-programma’s...

read more
Nonchalant is nu ook #travelingbooknonchalant

Nonchalant is nu ook #travelingbooknonchalant

Nonchalant is nu ook #travelingbooknonchalantNonchalant is nu ook #travelingbooknonchalantTot mijn plezier is Nonchalant aangekomen in Helmond en gaat vanaf daar op roadtrip voor het Traveling Book concept van Cindy @cindysbooksofromance #travelingbooknonchalant. Het...

read more
Oh néé, een gaskanon

Oh néé, een gaskanon

Oh néé, een gaskanonOh néé, een gaskanonIk zit verdorie ineens midden in een scene van mijn eigen boek…Voor wie mijn debuut Nonchalant gelezen heeft, ik bedoel de gaskanonscene.Er zijn rond ons dorp vaak velden met zonnebloemen en die zien er altijd prachtig uit...

read more
Eerste reacties op mijn debuut Nonchalant

Eerste reacties op mijn debuut Nonchalant

Eerste reacties op mijn debuut NonchalantEerste reacties op mijn debuut NonchalantDe paperback van Nonchalant is alweer een maand uit. Wat een ontzettend leuke tijd is het geweest. Toen ik begon met schrijven had er helemaal nooit bij stilgestaan hoe dat zou zijn...

read more