web analytics

De tweede ronde een week gratis te downloaden

De tweede ronde een week gratis te downloaden

Samen met de muze van mijn kerstnovelle op de foto☺

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Voor mij was het een soort van wervelwind. Twaalf maanden geleden schreef ik een feelgood kerstnovelle om te zien hoe het was om een boek uit te geven bij Bol en Kobo en om me aan te kunnen melden bij de boekensites Hebban en Goodreads. Na een oproepje op Facebook bood feelgoodauteur Chantal Claassen spontaan aan om de eindredactie te toen. In de zomer van dit jaar kwam mijn debuut Nonchalant uit. Het werd door alle hulp van proeflezers, bloggers en de leuke reacties een geweldige tijd voor mij.

Maar ik had nog vragen. “Hoe schrijf je dit? Waarom moet dat zo?” en volgde de Feelgoodschrijfcursus bij de Online Schrijfschool onder leiding van Marijke Vos. Het was enorm leerzaam. Na de afronding van de cursus herschreef ik met veel plezier mijn kerstnovelle. Ik paste een belangrijke scene aan, voegde nog wat meer romantiek toe, deed er een epiloog bij en liet @neeltjesboeken er naar kijken. De nieuwe en nu definitieve versie van de Tweede ronde kun je vanaf 27 november (eerste advent) gratis downloaden tot 6 december. Mijn Sinterklaascadeautje voor jou. Veel leesplezier en alvast een hele fijne decembermaand.

LET OP ALLEEN GRATIS VIA DEZE LINK van 27 november tot 6 december 2022: https://www.smashwords.com/books/view/1116829

Aarzel niet en mail of app voor 6 december de link naar al jouw leesmaatjes die graag romantische kerstverhalen lezen

De tweede ronde is via de link in acht verschillende formats te downloaden of te lezen. Ook voor op de computer en zelfs online voor wie eigenlijk liever een “echt“ boek leest en geen e-reader of tablet heeft.

 

De tweede ronde een week gratis te downloaden

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

Interview over uitgeven in eigen beheer

Interview over uitgeven in eigen beheer

Interview over uitgeven in eigen beheerInterview over uitgeven in eigen beheerIk ben een piraat! Gisteren wist ik dat eerlijk gezegd ook nog niet, maar ik las het in mijn duo interview samen met auteur Elmar Otten. Collega Patricia Bouwhuis-Ooyevaar maakt op dit...

read more
Uitleg bij mijn Show don’t tell project

Uitleg bij mijn Show don’t tell project

Uitleg bij mijn Show don’t tell projectUitleg bij mijn Show, don’t tell projectUitleg bij mijn Show, don’t tell project ‘Show, don’t tell’ is iets waar ik nog wat moeite mee heb bij het schrijven. Wanneer je een technische uitleg in een schrijfboek leest is dat toch...

read more
Schrijf update februari 2023

Schrijf update februari 2023

Schrijf update februari 2023Schrijf update februari 2023Was februari een leuke maand voor jou? Voor mij was het ontzettend leuk en druk want: Onze B&B was de hele maand volgeboekt We zijn gestart met klussen voor het nieuwe seizoen (oa 102 balkjes 2x gewit) We...

read more
recepten DVP Bookish Valentine Event

recepten DVP Bookish Valentine Event

Recepten DVP Bookish Valentine EventRecepten DVP Bookish Valentine EventBonjour, Heb je 11 februari genoten op het Bookish Valentine Event van Dutch Venture Publishing? Ik was heel blij dat ondanks dat ik geen auteur bij deze uitgever ben ik toch kon bijdragen aan de...

read more
Schijf update januari 2023

Schijf update januari 2023

Schijf update januari 2023Schijf update januari 2023Mijn conclusie na één jaar social media voor mijn schrijfprojecten: ik krijg veel meer ‘likes’ en commentaar op dingen uit mijn privéleven dan details over mijn schrijven😃 Ik weet niet of dat iets zegt over mijn...

read more
Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!

Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!

Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!Leuk nieuws voor mij en iedereen die me hielp bij het schrijven van Nonchalant. Voor het eerst in mijn leven sta ik op een longlist. Net echt en in goed gezelschap natuurlijk. Ik...

read more