web analytics

Alweer 30 jaar samen

Alweer 30 jaar samen

In elke liefdesrelatie schuilt een verhaal. Hoe zit het bij jou? Wat is jouw trope? Friends to lovers? Enemies to lovers? Of toch iets anders? Wij zijn opposites attract, maar ook collega’s to lovers (en werden eenmaal in Frankrijk ook weer collega’s😊 ).

Vandaag 3 april zijn wij alweer 31 jaar samen. Op papier hebben we als mens alleen ons woonadres gemeenschappelijk, maar in de praktijk zijn we samen een geweldig team, altijd op hetzelfde moment impulsief of juist heel rationeel. Ons bedrijfsmotto is “Bij twijfel niet doen”. Op 18 april zijn we zelfs alweer 18 jaar in Frankrijk en sindsdien 7 dagen van de week 24 uur per dag samen en gelukkig met elkaar😊

Ik heb de informatie aan de onderkant een beetje door elkaar gehusseld maar wie ons een beetje kent weet wel wat bij wie hoort…😊

Oposites attracts

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more