web analytics

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want ik kreeg twee borden. Nu weet je dus nog niet hoe het verhaal afloopt…Zullen ze elkaar vinden…?!? Wat denk je?😊

De blogtouren van Onbekommerd ⭐⭐⭐⭐en Wie versiert mij?⭐⭐⭐⭐ werden in december afgesloten en ik was heel erg blij met alle positieve commentaren en feedback (ook achter de schermen). Nogmaals heel veel dank aan iedereen die meedeed. Ik kijk met veel plezier terug op beide schrijfprojecten.

De paperback van Onbekommerd kwam 7 december beschikbaar via Amazon. Tot mijn verbazing lopen de verkopen daarvan in Nederland en Frankrijk bijna gelijk op. Een in Frankrijk wonende lezer omschreef mijn boek als “Een feest van herkenning”.

Ik nam een flinke stapel paperbacks van Onbekommerd mee naar Nederland. Onder andere een exemplaar voor alle proeflezers en de bookstagrammers in de blogtour, maar ook twee voor NBD Biblion. Zij verzorgen de keuring voor de Nederlandse bibliotheken. Ik ben reuze benieuwd naar hun feedback.

In januari hoop ik de eerste versie van Onverschillig te schrijven en natuurlijk vergeet ik niet om keurig voor de deadline mijn bijdrage voor het Valentijnfestival in mei op te sturen.

Heel veel dank aan alle lieve mensen die mijn boek tweede boek Onbekommerd en mijn feelgood kerstnovelle Wie versiert mij? gelezen hebben. Jullie hebben me daarmee heel erg gelukkig gemaakt!

Ik wens je een hele fijne januari. Hopelijk ben je het nieuwe jaar goed begonnen.

Groetjes,

Martine

schrijf update dec 2023

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more