web analytics

Schrijf Update Februari 2024

Schrijf Update Februari 2024

Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden:

1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer toegankelijke stijl geschreven”. Tot mijn plezier was de bestelling van Onbekommerd zelfs nog groter dan Nonchalant. Mijn tweede boek is door ruim een derde van de inkoopcentrales van de Nederlandse bibliotheken ingekocht. Daar ben ik heel blij mee en natuurlijk trots op!
2. Onbekommerd is genomineerd voor de Indie Awards! Er kan binnenkort gestemd worden. Dan hoor je natuurlijk weer van mij 😊 The Indie Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om het harde werken van indie-auteurs (auteurs die niet aangesloten zijn bij een traditionele uitgeverij) te belonen en ze in het zonnetje te zetten.
3. Ik heb grote schoonmaak gehouden in de lijst met volgers van mijn Instagram account. Ik ging van 599 naar 445 volgers. Ik had me niet gerealiseerd dat er zoveel rare accounts tussen zaten…Vanaf nu af aan delete ik ze meteen!
4. Op 19 februari startte ik een leesclub met Nonchalant over het Franse gedeelte van het verhaal. Het loopt heel anders dan ik gedacht had. Ik heb net nog een Frans recept gekregen om zelf gedroogde worst te maken.
5. De eerste versie van mijn derde boek Onverschillig telt vandaag 61.810 woorden en ik zit op ongeveer 85% van het verhaal. Het schrijven ’s morgens vroeg voor het werk begint gaat geweldig goed. Ik zit regelmatig te grinniken in mijzelf. Af en toe schieten me midden op de dag nog weer nieuwe dingen te binnen. Die schrijf ik dan snel ergens op en de volgende ochtend verwerk ik het dan weer. Het wordt een heel ander soort verhaal dan Nonchalant en Onbekommerd. Ik heb steeds meer het gevoel dat ik mijn eigen schrijfstijl gevonden heb 😊
6. Ik werd de afgelopen maand tot mijn verbazing gevraagd om schrijfadvies. Ik heb geprobeerd om met de kennis en ervaring die ik nu heb zo goed mogelijk te helpen. Ik ben als beginneling vanzelfsprekend laagdrempelig om met vragen te benaderen.
7. Ik heb tot mijn verbazing sinds het begin van dit jaar mijn leeslust weer terug en lig ’s avonds heerlijk te lezen in bed. Ik hoop dat dit nog een tijdje zo blijft en heb me voorgenomen om mijn gelezen boeken dan steeds aan het einde van de maand kort te noemen.

Ik wens je een hele fijne maand maart toe! Ik ga weer druk verder met snoeien, klussen, onze grote lenteschoonmaak èn schrijven natuurlijk😊

Groetjes,

Martine

PS ja in Frankrijk vieren ze ook carnaval 😊

Schrijfupdate feb 2024

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more