web analytics

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024:

💗In januari wil ik ‘Onverschillig‘, het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.
💗In februari kom ik alweer in de kerstsfeer met het uitwerken van mijn ideetjes voor een luchtige feelgood kerstnovelle.
💗In maart wil ik ’Onverschillig’ klaarmaken voor de eerste proefleesronde.
💗Van januari tot september wil ik werken aan mijn kookboek ‘Fast French Food‘ met supersimpele Franse gerechten, zoals de fransen zelf door de week thuis eten.
💗Om te oefenen met het maken en promoten van een kookboek wil ik een klein/kort kookboek maken met alleen Franse salades. Deadline voor de zomer.
💗In mei hoop ik te beginnen aan een nieuwe driedelige feelgood-serie, die geïnspireerd is op wat we hebben meegemaakt met ons werk in onze Franse B&B.
💗Voortaan wil ik alleen nog maar berichten schrijven van maximaal 2.200 karakters, zodat ze in een keer op Facebook, LinkedIn en Instagram post passen. Zal het lukken?!?
💗Ik wil wat actiever werken aan meer volgers op Facebook.
💗Op Instagram ga ik juist afscheid nemen van alle “vage volgers”, alhoewel ik het leuk vond dat Brad Pitt en George Clooney me wilden volgden😊
💗Ik wil voortaan een vraag stellen bij elke social media post, want interactie is veel leuker dan een monoloog😊

Hopelijk brengen deze doelen me twee gepubliceerde boeken en een novelle in 2024 en wat meer volgers op Facebook. Ik heb er al zin in😊

Wat zijn jouw goede voornemens? Denk je dat je ze gaat halen?

Hartelijke groeten,

Martine
PS zie je dat het gelukt is …?!? Minder dan 2.200 karakters en een vraag😊

 

Goede voornemens 2024

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more