web analytics

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Ik deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊

https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/

Hemko Privé

We doen met veel plezier ons werk en het houdt ons goed bezig, maar er zijn toch ook momenten geweest om iets voor onszelf te doen of bezig te zijn met onze hobby’s. Hemko is er het hele jaar af en toe op uit getrokken om foto’s van vogels in onze omgeving te maken. Ook dit jaar willen we er weer een paar af gaan drukken. Hij is o.a. erg blij met de foto’s die hij maakte van een velduil, jan van Gent, Grijze Wouw, Steltkluut etc.

Deze afgelopen zomer kreeg Hemko een bestuursfunctie in nieuw opgerichte vereniging in ons dorp. Het is een vereniging die een soort vrijwilligerspool heeft met mensen die kunnen helpen bij evenementen van de lokale verenigingen. Ze zijn nog maar actief sinds oktober en tot Hemko’s plezier zijn er al meer dan veertig leden. Hemko verzorgt de website en Facebookpagina samen met een ander bestuurslid, die helpt met het frans en maakt de kaartjes voor de leden.

Hemko werkte dit afgelopen jaar ook weer aan diverse websites voor vrienden en collega’s en zijn drie reisblogs. Twee jaar geleden kwam https://welkecampinginfrankrijk.nl live en hopelijk binnenkort een volgende.
Een van de muzikale hoogtepunten voor Hemko was toch wel het bijwonen van het concert van Bruce Springsteen in mei in Amsterdam. Ook in Nantes, bij evenementen in onze omgeving en bij optredens in de lokale kroegen is er met enthousiasme door Hemko genoten van de zeer diverse muziek.

Hemko is niet voor niets in Coronatijd met zijn reisblogs begonnen. Hij is zelf ook een enthousiaste reiziger. Met veel plezier heeft hij dan ook in 2023 voor ons een reis georganiseerd naar Zuid-Afrika vanwege ons 25-jarig huwelijksjubileum. Het werd een onvergetelijke ervaring door de enorme hoeveelheid dieren die we hebben gezien, maar ook door alle geluiden en het opdoen van allerlei nieuwe belevenissen. Zoals zonder begeleiding safari’s doen in het Krugerpark, ’s avonds een vuurtje stoken terwijl er zebra’s bij je komen kijken en de heerlijke Zuid-Afrikaanse keuken.

De reis werd betaald van de opbrengsten van Hemko’s campingblog. Deze loopt zo goed dat Hemko sinds eind december 2023 de trotse bezitter is van een Siretnummer, want hij heeft zijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hij zit vol plannen voor 2024. Er komen als alles goed gaat nog twee reisblogs live dit jaar.

 

 

Nieuwsbrief uit Instagram Post

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more