web analytics

Schrijf Update Januari 2024

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Een nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari:

Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen Hemko zeggen, maar ik ben stiekem een beetje verliefd op Rico.

Iedereen in mijn Franse omgeving reageert wat verbaasd dat mijn nieuwe boek over een mannelijke hoofdpersoon gaat met een zigeunerachtergrond. “Un manouche?” zeggen ze dan toch wel wat verbaasd. Maar als ik dan uitleg dat het verhaal over vooroordelen gaat en dat je nooit kunt weten wat een ander denkt, dan wordt het beter begrepen.

Ik stuurde keurig op tijd mijn bijdrage voor de schrijfwedstrijd van het Valentijns festival in. Op bais van mijn inschrijfnummer, ga vanuit dat ik statistisch gezien een kans van 1 op 3 of 1 op 4 heb om met mijn verhaal in de bundel te komen. Maar om heel eerlijk te zijn gaat het me om de feedback van de jury en daar ben ik 100% zeker van, dus ik win altijd😊

Dankzij Hemko staan al mijn wat uitgebreidere berichten die ik op mijn socials deelde op mijn website. Bijna tachtig blogs inmiddels. Tot mijn verbazing zijn er elke dag bezoekers, die gemiddeld 3,8 pagina kijken…Ik ben daar heel blij mee, maar toch ook wel een beetje verbaasd over…

Ik heb het maar niet tegen Hemko gezegd, maar ik zag bij MH Books een oproepje voor een schrijfwedstrijd met een onderwerp dat me meteen veel inspiratie gaf. Ik ga er stiekem eens over nadenken. Laat Hemko er niet achter komen, want dan zegt hij vast (heel terecht 😊) Martine FOCUS FOCUS FOCUS!!! Wie Nonchalant gelezen heeft herkent dit misschien…dan weet je ook meteen waar de inspiratie voor die scene vandaag komt 😊

Ik krijg elke dag de statistieken van de onlinebibliotheek en tot mijn verbazing wordt Nonchalant weer meer gelezen sinds Onbekommerd uit is. Heb jij Nonchalant nog niet gelezen? Dan is het misschien goed om te weten dat je het e-book de hele maand februari met 50% korting kunt kopen. https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/nonchalant-1

Ik wens je een hele fijne februari.

Groetjes,

Martine

PS mijn plannen voor februari: werken aan mijn idee voor mijn kerstverhaal voor 2024 en starten met mijn kookboek Fast French Salads

schrijfupdate januari 2024

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more