web analytics

De favoriete scenes van de proeflezers

De favoriete scenes van de proeflezers

In mijn boekenkast staan een paar boeken met een blaadje bij mijn favoriete scenes. Af en toe herlees ik deze scenes weer eens. Gewoon, omdat ik er blij van wordt. Ze zijn zo grappig of juist heel romantisch.
Ik was natuurlijk benieuwd wat de favoriete scenes waren van de proeflezers van Onbekommerd. De antwoorden waren heel divers๐Ÿ˜Š Met een sterretje erbij zijn geรฏnspireerd op dingen die we gehoord, gezien of meegemaakt hebben in Frankrijk. Met een @ erbij vonden sommigen proeflezers juist minder en heb ik de scene gefinetuned. Zo ontzettend leuk om te constateren hoe hetzelfde verhaal of scenes zo verschillend ervaren worden tijdens het lezen. Een ding is mij dus duidelijk geworden; het is onmogelijk om een boek te schrijven dat iedereen leuk vindt. Smaken verschillen nu eenmaal!

๐ƒ๐ž ๐Ÿ๐š๐ฏ๐จ๐ซ๐ข๐ž๐ญ๐ž ๐ฌ๐œ๐ž๐ง๐ž๐ฌ
Scene op zee waar Annelies kennismaakt met het werk van Briz/modder gooien (*) (meerdere keren genoemd)
Annelies die in bed stapt (meerdere keren genoemd) (@)
Op schoot bij de BBQ (meerdere keren genoemd) (*)
Wc-rollen (meerdere keren genoemd) (*)
Nagels-lakken (meerdere keren genoemd)
Het groeien van de relatie (meerdere keren genoemd)
De muis onder het bed
Brand in de schoorsteen
De weddenschap die er ontstaan is en hoe ze daar mee omgaan
Scene bij de crรชperie
Scene waarin ze de verkeerde deur opendoet in de gang
Fazant scene (*)
Koffie momenten mannen (*)
Scene waarin Annelies tot haar schrik leert dat Briz die ze eerder er zo leuk uit vond zien haar vreselijke huisbaas is.
Scene aan het einde met de kalender
Scene met de tie-wraps (*)
Scene met de ketchup
Einde โ€“ epiloog

Laat je me weten wat jouw favoriete scene is? Ik ben heel benieuwd๐Ÿ˜Š

@missp_her_books_read
@bietjesboeken
@bookstagram_ilona
@boekensteeg
@followmemovebooks
@kims_leeshoekje
@miran.sig_x
@neeltjesboeken
@ emmylampert

Hartelijke groeten en fijne dag,

Martine

De favoriete scenes van de proeflezers

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond โ€œIn vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders ๐Ÿ˜Š https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: ๐Ÿ’—In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.๐Ÿ’—In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more