web analytics

Duim je voor me tot 15 oktober?

Duim je voor me tot 15 oktober?

Ik heb de afgelopen vijf maanden letterlijk elke week zeven dagen per week gewerkt in onze Franse B&B. Overigens met heel veel plezier en dat helpt vast, maar ik merk toch dat ik wel een piepklein beetje moe ben. Toch is het me gelukt om in de afgelopen drie weken een traditionele Feelgood kerstnovelle van 10.000 woorden te schrijven met de titel “Wie versiert mij?”.

Hoe ik het voor elkaar kreeg weet ik zelf eerlijk gezegd ook niet. Ik las een maand geleden over de schrijfwedstrijd van Kobo en het tijdschrift Elegance op een story van Susan Muskee, die als oud-winnaar in de jury zit.
Wie de Facebookpagina van onze Franse B&B volgt zag vorige week een foto van ons beiden voorbijkomen. We testten voor onze gasten een nieuw strand op het eiland Noirmoutier. Wanneer je een beetje inzoomt op de foto zie je dat ik niet aan het luieren ben maar werk aan de opzet van mijn kerstverhaal Wie versiert mij?. Het is een feelgood novelle over een kerstboom😊 (en natuurlijk ontbreekt een romance ook niet hoor).

Ik schrijf nog niet zo lang dus ik denk, als ik heel eerlijk naar mezelf ben, dat ik geen kans maak om te winnen. Er is voor de schrijfwedstrijd natuurlijk geadverteerd door Kobo, het tijdschrift Elegance en Susan Muskee, dus ik verwacht veel deelnemers. Het wordt vast een flinke klus voor de jury.

Marleen van @missp_her_books_read heeft proefgelezen en vond mijn kerstnovelle origineel. Ze leest honderden boeken per jaar dus dat vond ik leuk om te horen. Ook Antoinette van @boekensteeg heeft proefgelezen. Zij is altijd zeer kritisch maar vond het in de basis een leuk verhaal. Ik heb Wie versiert mij? met heel veel plezier geschreven en ik ben er trots op. Ik ga het natuurlijk zelf uitgeven via Kobo(Plus), want ik vind het verhaal veel te leuk om het in een digitale la te laten liggen. Ik hoop dat je mijn kerstnovelle wilt lezen en daarmee alvast in de kerststemming komt.

Volgende week maak ik met Hemko de cover voor Wie versiert mij?. Binnenkort doe ik een oproepje voor iemand die voor alle zekerheid mijn definitieve versie op schrijf- en typefouten wil nalopen en natuurlijk een oproep voor deelnemers aan een kleine blogtour. Wie op de mailinglijst van mijn nieuwsbrieven staat krijgt mijn feelgood kerstnovelle zelfs automatisch gratis per mail toegestuurd.

De deadline is morgen en de uitslag volgt uiterlijk 15 oktober. Niet geschoten is altijd mis dus duim vanaf maandag voor me, want je weet maar nooit 😊Alvast veel dank.

Fijn weekend! Groetjes Martine

PS via deze link kun je je opgeven voor mijn nieuwsbrief. Ik spam niet. Ik stuur uitsluitend een bericht wanneer er een nieuw boek uitkomt en elk jaar een kerstgroet met een digitaal cadeautje😊

https://chezmartine.nl/contact/ (zie onderaan de pagina)

Ik wens je een hele goede september maand!

Groetjes,

Martine

PS met dank voor de foto’s @Neeltjesboeken

Duim je voor me tot 15 oktober

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more