web analytics

Manuscript naar 3 uitgevers verzonden

Manuscript naar 3 uitgevers verzonden

Spannend maar leuk! We zitten inmiddels midden in het hoogseizoen met onze B&B in Frankrijk, maar het is me gelukt om afgelopen vrijdag mijn manuscript naar 3 Nederlandse uitgevers te sturen, die veel Feelgood boeken uitgeven. Ik ben reuze benieuwd. Het gaat helaas zeer waarschijnlijk een paar maanden duren voor ik wat hoor…Wat zullen ze vinden van mijn Feelgood verhaal (romantische comedy) losjes gebaseerd op onze ervaringen met het wonen en werken in Frankrijk??
Mijn planning voor de komende tijd:
GEDULDIG wachten op reactie van de 3 uitgevers
Blog schrijven om uit te leggen wat Feelgood nu precies voor genre is
Pol op Facebook voor mijn tweede boek (ik heb zoveel ideeën dat ik niet kan kiezen….)
30 Juli deadline schrijfwedstrijd LS Amsterdam
Hele zomer uitwerken ideeën en nazoeken informatie voor mijn tweede boek
Juli+augustus+sept. uitwerken recepten voor digitaal kookboek bij mijn eerste boek Nonchalant
Oktober start tweede Feelgood boek
Nou ik ga me deze zomer dus niet vervelen. En jij? Wat voor leuke plannen en ideeën heb jij??
Manuscript naar 3 uitgevers verzonden

Blog

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more