web analytics

Nonchalant in de bibliotheek!

Schrijf update april 2023

Mijn debuut Nonchalant ligt tot mijn grote plezier over een paar weken in de Nederlandse bibliotheken. Ik ben er heel erg blij mee 😊 Op dit moment worden er nieuwe exemplaren gedrukt.

Zie je een verschil ten opzichte van de eerste versie? Dankzij @antoni.dol.1 is er een nieuwe hele professionele omslag gemaakt voor het drukken van de cover met èn Zorgeloos-serie erop èn mijn eigen logo [M|P] op de rug en op de achterkant

MP staat voor Ménitres Publishing naar het kleine paradijs waar we wonen en de inspiratiebron voor mijn eerst zes (!) boeken 😊 Ik heb nog heel wat typewerk te doen maar ik vind het heerlijk. Nu zo eerst het ontbijt van de gasten opruimen. Het werk gaat voor natuurlijk en is ook geweldig leuk om te doen 😊

Fijn weekend alvast!

Nonchalant in de bibliotheek!

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more