web analytics

Opstarten Franse B&B serie

Opstarten Franse B&B serie

Heb jij je een beetje vermaakt deze zomer?? Zelf was ik met heel veel plezier bezig met het opstarten van mijn Feelgood verhaal dat speelt in een Franse B&B, naar aanleiding van een poll in de Facebookgroep Feelgood books.
Samen met mijn man Hemko heb ik gebrainstormd over wat we zelf de hele dag doen in onze eigen B&B in Frankrijk. Het resultaat zie je op de foto’s, dus zo uit het leven gegrepen😊 We spraken over de dingen waar we van genieten in ons werk en natuurlijk ook wat er minder leuk is en de dingen waar we zelfs wel eens behoorlijk van balen. Grote blunders kwamen ook weer naar boven, dus we hebben heel wat gelachen. We herinnerden ons ook nog een aantal anekdotes van de afgelopen 15 jaar, die ook zeker goed zouden zijn als inspiratie voor mijn a.s. boek. Natuurlijk ga ik nog niets verklappen. Je kunt het over een tijdje allemaal zelf lezen en hopelijk lach je dan ook en leef je mee met de hoofdpersonen en de gasten van de Franse B&B. Het wordt een fictief verhaal, maar geïnspireerd op mijn eigen Franse B&B ervaringen, dus wel authentiek😊
Voor nu heb ik de grote lijnen van het verhaal bedacht en een soort samenvatting gemaakt, zoals je die altijd achterop een boek leest. De komende weken ga ik nadenken over de verdere invulling van de hoofdpersonen; een vrouw die in de steek gelaten is door haar partner op de dag van de opening, een gast die elke maand drie dagen reserveert in de B&B maar het is onduidelijk waarom en er komt in elk geval ook een postbode in het verhaal. Dit laatste omdat wij zelf in het begin geen flauw idee hadden hoe bepaalde dingen gingen in Frankrijk. We vroegen toen regelmatig onze postbode om advies, wanneer hij onze post kwam brengen 💌 😊
Ik wens je een fijne nazomer en houd je op de hoogte.
 
Groetjes,
 
Martine
verhaal over Bed Breakfast in Frankrijk

Blog

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more