web analytics

Schrijf update april 2023

Schrijf update april 2023

Hoe was jouw aprilmaand? De mijne is supersnel verlopen. We waren bijna letterlijk dag en nacht in de weer met de voorbereidingen voor het nieuwe zomerseizoen van onze Franse B&B. Alles is nu gepoetst, gewassen, gesnoeid en geverfd! We hebben al heel veel zin in de zomer😊 Van schijven kwam het helaas niet zo veel als ik gedacht had maar het gaat vast beter in mei. Twee kleine updates:

1. De cirkel is rond voor Nonchalant, want ik kon het laatste vakje van mijn lijstje afvinken nu de acceptatie door Biblion ontvangen is. Meteen ook mijn eerste AI gegenereerde samenvatting van een boek gehad (die als ik heel eerlijk ben opvallend veel lijkt op mijn flaptekst ).

2. De start van de eindredactie van Onbekommerd is verschoven van juni tot net na de zomervakantie. Ik wil er alle tijd voor nemen om het herschrijven van mijn tweede boek goed en vooral met plezier te doen en ik wil ook de proeflezers niet opjagen. Juliëtte Heugen (Emma Anna) die de eindredactie doet kwam het gelukkig ook beter uit. Vanaf deze week ga ik mijn mouwen opstropen voor de herschrijf. De planning is elke ochtend vroeg één of twee uur aan mijn tweede boek te werken. Ik heb er ontzettend veel zin in en nog meer ideeën dan een maand geleden want dat is het voordeel van onkruid wieden en muren witten, je hebt zeeën van tijd om na te denken😊 

Wat zijn jouw plannen voor mei??

PS de foto is van gisteren toen we voor het eerst dit jaar met onze gasten gingen vissen. De afspraak met onze kapper staat voor volgende week😊

schrijf update april

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more