web analytics

Schrijf update februari 2023

Schrijf update februari 2023

Was februari een leuke maand voor jou?

Voor mij was het ontzettend leuk en druk want:

  1. Onze B&B was de hele maand volgeboekt
  2. We zijn gestart met klussen voor het nieuwe seizoen (oa 102 balkjes 2x gewit)
  3. We zijn ook begonnen met het testen van nieuwe gerechten voor de zomer (op de foto frambozen-rozenwater pannacotta taart)
  4. Ik schreef de eerste versie van ONBEKOMMERD bijna af (op dit moment ruim 55.000 woorden/116 pagina’s in Word) YEAH Ik ben echt heel erg blij en zelfs al een beetje tevreden met deze eerste nog vrij kale versie van uitsluitend het verhaal zelf. De beschrijvingen, emoties en zintuigelijke waarnemen volgen nog

Op 11 februari leverde ik een bijdrage voor de goodie bags van het Bookish Valentijn Event van DVP. De recepten vind je hier: https://chezmartine.nl/recepten-dvp-bookish-valentine-event/

Op 14 februari urenlang een stroomstoring bij ruim 100.000 huizen in onze omgeving. Was ik even blij dat ik schrijf op een laptop en dus niets kwijt was.

Tot en met 28 februari kan er nog gestemd worden op mijn debuut Nonchalant en op de cover voor de IndieAwards https://theindieawards.nl/stem/ Alvast veel dank

Nu laat ik vanaf eind deze week ONBEKOMMERD een maandje rusten en ondertussen is er snoeiwerk aan de tuin, onze jaarlijkse grote lenteschoonmaak, nog meer recepten om te testen en nog heel veel klussen te doen. Ook komen er in maart elders nog wat schrijf gerelateerde zaken live die ik in februari heb voorbereid. Je ziet ze vanzelf op mijn socials voorbijkomen.

Martine Hoogschagen bakt een taart

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more