web analytics

Show don’t tell project- deel 2

Show don’t tell project- deel 2

HEEL VEEL DANK aan iedereen die me geholpen heeft met het opstarten van mijn Show, don’t tell project. Ik heb dankzij de suggesties nog wat kleine aanpassingen in de tekst gedaan en ook zijn er al aanvullende persoonlijke belevingen bijgezet. Erg leuk en ik ben er HEEL BLIJ MEE dus nogmaals veel dank.

Vandaag en morgen deel ik een bericht in een aantal Feelgood en Romance groepen. Ik ben heel benieuwd. Zelfs nu zijn er al tendensen te zien nadat een twintigtal mensen heeft meegedaan. Het is dus heel erg goed bruikbaar bij het schrijven, omdat je kunt zien welke belevingen/emoties het beste honger, koud hebben etc. weergeven Ik heb nu al veel zin in begin april wanneer de herschrijf start van de eerste versie van Onbekommerd

Fijne dag, hartelijke groeten Martine

PS Lees je graag Feelgood/Romance verhalen en heb je nog niet meegedaan? Het duurt ongeveer 5 minuten https://www.facebook.com/groups/showdonttellprojectvanmartine

show don't tel

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more