web analytics

Mijn tweede boek Onbekommerd komt vandaag uit

Mijn tweede boek Onbekommerd komt vandaag uit

Ik ben er heel trots op! Ik heb gemerkt dat ik heel veel geleerd heb sinds ik begonnen ben met schrijven. Onbekommerd heeft me ook nog weer verder geholpen met het vinden van mijn eigen schrijfstijl.

Mijn man Hemko heeft Onbekommerd vorige week grinnikend op de bank gelezen, want hij herkende veel dingen die we de afgelopen 17 jaar hebben gehoord, gezien of meegemaakt (of dingen van zichzelf 😊 ). Bij deze meteen ook heel veel dank aan Hemko voor zijn enthousiasme en aanmoediging de afgelopen maanden.

Ik heb ze al vaker genoemd, maar nogmaals op deze release dag ook heel veel dank aan alle negen proeflezers in de eerste en tweede proefleesronde, EmmaBooks voor de eindredactie, Isoldes woorden voor de laatste controle, alle bloggers in de blogtour en bij deze alvast heel veel dank aan iedereen die mij een plezier doet door Onbekommerd te lezen!

Toen ik begon wilde ik luchtige boeken schrijven zonder heftige gebeurtenissen of emotionele momenten. Maar ik let er nu ook op dat mijn verhalen toegankelijk zijn voor iedereen, dus je ziet niet veel lange zinnen of moeilijke woorden in Onbekommerd. Ik vind het ook belangrijk dat mijn boeken prettig lezen en geen puzzel zijn dus er staan, als ik me niet vergis, geen metaforen in.

Wanneer je in eigen beheer uitgeeft heb je ook de luxe om het helemaal te doen zoals je dat zelf graag wilt. Tegen de regels in staat er waar het over 1 gaat één in de tekst, omdat ik dat makkelijker vind met lezen, maar officieel hoort het niet (en dus tot ergernis van Emmabooks tijdens de eindredactie en Isoldes woorden tijdens de laatste controle). Ik sjoemel ook af en toe met de schrijfregel “Show and tell”. Er staat een hele grote knipoog hierover in Onbekommerd. Vind je hem, laat het me dan weten, maar verklap het niet op de socials😊

Ik kijk uit naar de blogtour die morgen start. De komende vier weken zijn er twaalf enthousiaste lezers die Onbekommerd gaan beoordelen en een recensie gaan schrijven. Weer heel spannend om twaalf keer te moeten wachten tot hun recensie on-line komt.

Ik heb het al vaker gezegd; als ik geweten had hoe leuk het is om boeken te schrijven, dan was ik er al veel eerder mee begonnen. Ik ben dus alweer heerlijk bezig met mijn volgende boek Onverschillig😊

Lieve groeten, fijne dag en voor wie hem gaat lezen heel veel leesplezier met mijn tweede boek Onbekommerd!

Martine

PS de paperback komt begin december uit bij Amazon.

 

drukproef  onbekommerd

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more