web analytics

Schrijf update oktober 2023

Schrijf update oktober 2023

Ik las ergens “A book a day keeps reality away…”. Ik heb deze maand druk aan diverse boekprojecten gewerkt voor het welzijn van mijn lezers😊

In de Zuid-Afrikaanse zon en met prachtige dierengeluiden op de achtergrond schreef ik in oktober de definitieve versie van mijn Feelgood Kerstnovelle Wie versiert mij?. De laatste feedback kwam van proeflezer Neeltje @neeltjesboeken. Vervolgens deed Isolde @isoldes_woorden de eindredactie. Sinds deze afgelopen week is het korte verhaal te lezen op alle online verkoopkanalen, Kobo(Plus), storytel en de online bibliotheek. Ik hoop dat de kerstliefhebbers ervan zullen genieten! Wie versiert mij? is in een klein uurtje te lezen. Heel veel dank aan iedereen die me feliciteerde, stories maakte etc. tijdens de release. Ik had daardoor een hele leuke dag😊 Nu de blogtour afwachten, die start op 23 november tot 15 december. Dat is altijd even spannend…

Samen met mijn man maakte ik vier covers voor Wie versiert mij?. Op mijn socials en ook in twee Facebookgroepen kon erop gestemd worden. Uiteindelijk reageerden bijna 250 mensen. Geweldig leuk! De meningen liepen behoorlijk uiteen. Maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Heel veel dank aan alle stemmers! Het werd uiteindelijk de meer klassieke cover vol kerstsfeer.

In oktober boog Isolde zich als laatste over het manuscript van mijn tweede boek Onbekommerd voor de laatste correcties, zodat het vervolgens als e-book kan verschijnen en weer als paperback te bestellen is bij Amazon. Isolde en ik konden even warmlopen met mijn kerstverhaal, om aan elkaar wennen. De samenwerking was bijzonder prettig (we hebben elkaars werk al proefgelezen, dus zijn geen onbekenden voor elkaar). Ik heb er het volste vertrouwen in dat Isolde heel goed de laatste puntjes op de “i” zal zetten voor Onbekommerd. Release date donderdag 16 november. Ik heb er al zin in!

In oktober heb ik al mijn informatie geüpdatet op Facebook, Instagram, LinkedIn, Hebban, Goodreads, Smashwords, Kobo, Amazon, Pumbo en dan ben ik er vast nog wel eentje vergeten te vermelden…Ik heb zelfs al een voorlopige flaptekst geschreven voor mijn volgende boek Onverschillig. Het laatste deel in de Zorgeloos-serie. Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met reclamemaken😊 Hopelijk is volgende week de verhaallijn helemaal duidelijk.

Ik kijk al uit naar alle schrijfactiviteiten in november, want

– er is natuurlijk de release van Onbekommerd op 16 november
– ik start letterlijk met het schrijven van Onverschillig (er borrelen al zulke leuke ideeën in mijn hoofd)
– dit jaar doe ik mee met de Valentijns schrijfwedstrijd. Het thema is “Ik vertrek”. Daar weet ik natuurlijk alles van😊
– ik hoop ook van 1-30 november mee te doen met het schrijfevenement NaNoWriMo 😊 https://nanowrimo.org/

Ik wens je een hele fijne novembermaand en rond de 16e hoor je weer van me.

Groetjes,

Martine

Met dank aan Marleen @missp_her_books_read voor de collage

Collage Marleen

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more