web analytics

Eerste reacties op mijn debuut Nonchalant

Eerste reacties op mijn debuut Nonchalant

De paperback van Nonchalant is alweer een maand uit. Wat een ontzettend leuke tijd is het geweest. Toen ik begon met schrijven had er helemaal nooit bij stilgestaan hoe dat zou zijn wanneer Nonchalant “uit” zou zijn. Ik heb zo veel leuke reacties gehad. Ik ben heel erg blij met alle beoordelingen (op alle sites gemiddeld vier sterren!) en recensies. Heel veel dank aan iedereen voor alle moeite. Het maakt dat ik heerlijk bezig ben met het vervolgverhaal in de serie. Ook veel dank voor alle ontvangen foto’s. Na het verschijnen van een artikel in het Noord-Hollandsdagblad was het net of mijn hele leven even aan me voorbijtrok met reacties van mensen die ik sinds mijn lagere school zelfs nooit meer gezien heb tot gasten die op dat moment bij ons op vakantie waren en het artikel kregen via een appje. Wie nog druk aan het lezen is in Nonchalant heel veel leesplezier!

PS kleine aanvulling want ik kreeg vragen op Instagram Dit is niet de tractor die aanleiding gaf voor inspiratie voor de “boze tractor scene” in Nonchalant, maar hij lijkt er wel verdacht veel op

Eerste reacties op mijn debuut Nonchalant

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

Interview over uitgeven in eigen beheer

Interview over uitgeven in eigen beheer

Interview over uitgeven in eigen beheerInterview over uitgeven in eigen beheerIk ben een piraat! Gisteren wist ik dat eerlijk gezegd ook nog niet, maar ik las het in mijn duo interview samen met auteur Elmar Otten. Collega Patricia Bouwhuis-Ooyevaar maakt op dit...

read more
Uitleg bij mijn Show don’t tell project

Uitleg bij mijn Show don’t tell project

Uitleg bij mijn Show don’t tell projectUitleg bij mijn Show, don’t tell projectUitleg bij mijn Show, don’t tell project ‘Show, don’t tell’ is iets waar ik nog wat moeite mee heb bij het schrijven. Wanneer je een technische uitleg in een schrijfboek leest is dat toch...

read more
Schrijf update februari 2023

Schrijf update februari 2023

Schrijf update februari 2023Schrijf update februari 2023Was februari een leuke maand voor jou? Voor mij was het ontzettend leuk en druk want: Onze B&B was de hele maand volgeboekt We zijn gestart met klussen voor het nieuwe seizoen (oa 102 balkjes 2x gewit) We...

read more
recepten DVP Bookish Valentine Event

recepten DVP Bookish Valentine Event

Recepten DVP Bookish Valentine EventRecepten DVP Bookish Valentine EventBonjour, Heb je 11 februari genoten op het Bookish Valentine Event van Dutch Venture Publishing? Ik was heel blij dat ondanks dat ik geen auteur bij deze uitgever ben ik toch kon bijdragen aan de...

read more
Schijf update januari 2023

Schijf update januari 2023

Schijf update januari 2023Schijf update januari 2023Mijn conclusie na één jaar social media voor mijn schrijfprojecten: ik krijg veel meer ‘likes’ en commentaar op dingen uit mijn privéleven dan details over mijn schrijven😃 Ik weet niet of dat iets zegt over mijn...

read more
Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!

Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!

Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!Ik sta op de longlist van de Indie-awards!!!!Leuk nieuws voor mij en iedereen die me hielp bij het schrijven van Nonchalant. Voor het eerst in mijn leven sta ik op een longlist. Net echt en in goed gezelschap natuurlijk. Ik...

read more