web analytics

Eerste reacties op mijn debuut Nonchalant

Eerste reacties op mijn debuut Nonchalant

De paperback van Nonchalant is alweer een maand uit. Wat een ontzettend leuke tijd is het geweest. Toen ik begon met schrijven had er helemaal nooit bij stilgestaan hoe dat zou zijn wanneer Nonchalant “uit” zou zijn. Ik heb zo veel leuke reacties gehad. Ik ben heel erg blij met alle beoordelingen (op alle sites gemiddeld vier sterren!) en recensies. Heel veel dank aan iedereen voor alle moeite. Het maakt dat ik heerlijk bezig ben met het vervolgverhaal in de serie. Ook veel dank voor alle ontvangen foto’s. Na het verschijnen van een artikel in het Noord-Hollandsdagblad was het net of mijn hele leven even aan me voorbijtrok met reacties van mensen die ik sinds mijn lagere school zelfs nooit meer gezien heb tot gasten die op dat moment bij ons op vakantie waren en het artikel kregen via een appje. Wie nog druk aan het lezen is in Nonchalant heel veel leesplezier!

PS kleine aanvulling want ik kreeg vragen op Instagram Dit is niet de tractor die aanleiding gaf voor inspiratie voor de “boze tractor scene” in Nonchalant, maar hij lijkt er wel verdacht veel op

Eerste reacties op mijn debuut Nonchalant

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more