web analytics

Lezers enquête voor Franse B&B boek

Lezers enquête voor Franse B&B boek

We zitten met ons werk bij Au Passage du Gois B&B – atlantische Loirestreek midden in het hoogseizoen, dus de tijd vliegt voorbij natuurlijk. We doen twee keer per week met onze gasten een leuke activiteit in of bij de zee. Denk aan garnalenvissen, een avondwandeling, bezoek aan een kruidentuin, kokkelsvissen etc. We hebben voor Nederlandse begrippen een redelijk groot terrein (2400m2) en dan koken we ook nog een keer per week voor onze gasten een uitgebreide maaltijd in Franse stijl. Terwijl ik hier allemaal druk mee bezig ben komen er tot mijn verbazing toch af en toe ideetjes voor verhalen in een volgend boek naar boven borrelen.
Inmiddels waren het er zo veel geworden dat ik maar in een Feelgood boeken groep op Facebook (Feelgood Books) in een poll gevraagd heb welk verhaal de voorkeur zou hebben en met wat voor type hoofdpersonen. Ik gaf 5 verhaallijnen op, maar na een paar uur stemmen was al duidelijk dat meer dan de helft van de stemmers (149) het liefste een verhaal zou lezen over….een B&B in Frankrijk. Dat had ik echt nooit gedacht en ik had zelfs niet eens gezegd dat wij een B&B hebben, om het stemmen vooral niet te beïnvloeden😊
Nou ik heb inspiratie genoeg natuurlijk voor een leuk Feelgood verhaal in een Franse B&B😊 Mijn gewijzigde planning dus voor de komende maanden:
– GEDULDIG wachten op reactie van de drie Nederlandse Feelgooduitgevers op mijn eerste Feelgoodboek Nonchalant
– Brainstormsessie met mijn man Hemko over alle facetten van ons werk en wat er leuk zou zijn in een Feelgood verhaal
– Lezen van een aantal Feelgood boeken die zich afspelen in een B&B (als je nog tips hebt hoor ik het graag BVD 😊)
– Uitdenken complete verhaallijn voor mijn a.s. B&B Feelgoodverhaal en aansluitend research doen
– Heel juli+augustus uitwerken recepten voor een digitaal kookboek bij mijn eerste Feelgoodboek Nonchalant
– Op 15 september deadline schrijfwedstrijd Loft Books
– Na het zomerseizoen van onze Franse B&B (ca. midden oktober) kan ik heerlijk gaan schrijven aan mijn B&B verhaal♥ Ik heb nu al zin!!!
welk verhaal lijkt jouw het leukst om te lezen

Blog

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more