web analytics

Schrijf update november 2023

Schrijf update november 2023

November 2023 was een geweldig leuke, maar ook heel drukke maand.

Maar er gebeurde nog meer. Ik stelde ook de laatste drie mensen aan je voor, die me zo goed geholpen hebben met het maken van Onbekommerd: proeflezer Anja de Rijk, Emma Anna die voor EmmaBooks de eindredactie deed en Isoldes Woorden die de eindcontrole deed.

Van schrijven kwam het in november helaas minder dan ik had gedacht. Ik heb wel de eerste versie af van een kort verhaal (3.000 woorden) voor de Valentijnsprijs volgend jaar. Binnenkort doe ik een oproep voor proeflezers.

Het wordt een chaos als ik in dit bericht alle Instagram adressen zou zetten, maar bij deze heel veel dank aan alle bloggers die meedoen aan de blogtours van Onbekommerd en Wie versiert mij? en ook heel veel dank aan alle lieve mensen die mijn boek en kerstnovelle al gelezen hebben. Jullie hebben me daarmee heel erg blij gemaakt!

Advertentie 2 onbekommerd

Lees hier verder over mijn schrijfavonturen

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

SCHRIJF UPDATE FEBRUARI 2024

Schrijf Update Februari 2024Schrijf Update Februari 2024Ik had een drukke stressvolle maand op mijn werk, maar toch zijn er heel gevarieerde en leuke schrijf gerelateerde zaken te melden: 1. Bij de recensietekst van NBD Biblion stond “In vriendelijke, zeer...

read more
SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

SCHRIJF UPDATE JANUARI 2024

Schrijf Update Januari 2024Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineEen nieuw jaar, dus nieuwe kansen. Hopelijk ook voor jou. Voor mij betekende januari: Het schrijven van de eerste versie van Onverschillig. Ik zit regelmatig te grinniken en niet tegen...

read more
Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-line

Nieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineNieuwsbrief met jaaroverzicht van onze B&B on-lineIk deel hieronder het stukje over mijn man Hemko, want dat is weer eens iets anders 😊 https://aupassagedugois.nl/nieuwsbrief-2023-au-passage-du-gois/ Hemko...

read more
Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024

Goede voornemens 2024Goede voornemens 2024Heb jij goede voornemens gemaakt?? Mijn schrijf gerelateerde voornemens van 2024: 💗In januari wil ik 'Onverschillig', het derde en laatste deel van mijn Zorgeloos-serie afschrijven en dan een maand laten sudderen.💗In februari...

read more
Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023

Schrijf update december 2023Schrijf update december 2023Wat vind je van het kerstkado van mijn man? Ik ben heel visueel ingesteld. Dit werkt perfect voor mijn inspiratie voor de verhaallijn van mijn derde boek Onverschillig. Je ziet de eerste helft van het boek, want...

read more